Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژیلا خدادادی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی شهرستان ورامین فعالیت خود را از ۲۶ اسفند سال گذشته آغاز کرد و تا پایان روز ۱۳ فروردین، خدمات این ستاد در ارائه خدمت به مسافران و گردشگران نوروزی در حوزه‌های مختلف انجام شد.

وی گفت: با مساعد شدن شرایط شیوع ویروس کرونا و آغاز سفرهای نوروزی، یکی از مهمترین برنامه‌های ستاد اجرایی خدمات سفرهای نوروزی ورامین معرفی آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری شهرستان به مسافران و گردشگران بود که به منظور تحقق این مهم، تمامی امکانات شهرستان به منظور پذیرایی از گردشگران و حضور در آثار تاریخی شاخص شهرستان بسیج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ورامین افزود: یکی از مهمترین طرح‌های گردشگری استان تهران که با همکاری اداره کل میراث فرهنگی استان تهران، فرمانداری ورامین، شهرداری ورامین و سازمان فرهنگی هنری شهرداری در ایام تعطیلات نوروز انجام شد، طرح قطار گردشگری بود که برای نخستین بار، گردشگران به صورت رایگان از تهران عازم ورامین شده و از آثارتاریخی شاخص بازدید کردند.

خدادادی تصریح کرد: در این طرح که از ششم تا ۱۲ فروردین برگزار شد، گردشگران استان تهران به صورت رایگان از ایستگاه راه‌آهن تهران به ورامین اعزام شده و با استفاده از اتوبوس‌های گردشگری و با حضور راهنمایان گردشگری، از آثار تاریخی شهرستان بازدید کرده و عصرگاه، به تهران باز می‌گشتند.

وی گفت: روزانه ۸۰ نفر از گردشگران از قطار گردشگری ورامین استفاده کرده و علاوه بر آثار تاریخی از جمله مسجد جامع، برج علاءالدوله، امامزاده یحیی(ع) و روستای هدف گردشگری خاوه، از جاذبه‌های طبیعی شهرستان نیز بازدید کردند.

خدادادی تصریح کرد: به طور متوسط با حساب گردشگران داخل شهرستان و استان تهران و مسافران نوروزی، روزانه هزار گردشگر از آثار تاریخی، جاذبه‌های فرهنگی، روستاهای هدف گردشگری و محیط زیست بکر و طبیعی شهرستان ورامین بازدید کرده‌اند که این امر نقش مهمی در آشنایی مردم ایران اسلامی با ظرفیت‌های مختلف این شهرستان دارد.

رئیس دفتر میراث فرهنگی ورامین اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز، درب آثار تاریخی شهرستان به صورت رایگان بر روی گردشگران باز بود و با استقبال صورت گرفته، این مهم، در سایر ایام سال نیز ادامه خواهد داشت.

شهرستان ورامین بیش از ۴۰۰ محوطه و اثر تاریخی دارد که از این تعداد، ۷۸ اثر در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها گردشگری شهر تهران استان تهران ورامین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری شهر تهران استان تهران گردشگری شهر تهران استان تهران ورامین استان تهران آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۹۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: کشف شواهدی از آثار تاریخی در عمق ۱.۵ متری زمین، روند اجرای عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر را به طور موقت متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن خیابان باباطاهر در مرکز شهر و تاریخی‌ترین بافت همدان و پیش‌بینی کشف آثار تاریخی در این مکان، کارشناسان میراث‌فرهنگی از ابتدای اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی بر روند اجرای کار نظارت داشتند.

وی افزود: به دنبال اجرای این طرح، روز گذشته و هنگام خاکبرداری شواهدی از آثار تاریخی در این محدوده نمایان شد که به صورت موقت تا اعلام نظر دقیق کارشناسان ادامه اجرای کار متوقف شده است و هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت در صورت نیاز نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان ادامه داد: تلاش داریم در کنار حفظ آثار تاریخی مانع فعالیت‌های عمرانی شهر نشویم و به همین دلیل تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کار کارشناسی و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان یک ظرفیت گردشگری در کنار فعالیت‌های عمرانی و شهرسازی شهرداری برای شهر همدان استفاده کنیم.

وی گفت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، یگان حفاظت میراث فرهنگی ناظر پروژه است تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

کد خبر 751136

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • سراب سفره کوه سلسله
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • بازدید سفرای ۴ کشور خارجی از جاذبه‌های الموت
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد