Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@14:09:34 GMT

تلاش برای جذب گردشگران خارجی

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۶۸۵۵

علی رفیعی گفت: گردشگری به عنوان یک صنعت پیشرو الهام گیرنده از فضای الکترونیکی و مجازی خواهد بود و تاثیرپذیری اش گسترده خواهد بود. علی رفیعی معاون امور گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران درباره وضعیت صنعت گردشگری کشور از نظر دسترسی به ابزار‌های الکترونیکی متناسب برای رقابت با دیگر کشور‌ها به میزان گفت: من در جایگاه سیاست گذار کلان کشور نیستم که بخواهم در این باره پاسخگو باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بالاخره تهران هم متاثر از سیاست‌های کلان کشوری است. البته وضعیت گردشگری تهران از نظر دسترسی به حوزه‌های الکترونیکی شرایط مناسبی است و نباید تصور شود وضع مناسبی وجود ندارد. چون ابزار‌های لازم برای این منظور ایجاد شده است. حتی امروزه می‌بینیم خود وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حال ساخت موتور‌های شتاب دهنده است تا بتواند از کسب و کار‌هایی که در حوزه‌های مختلف گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی فعالیت می‌کنند حمایت کند.   وی ادامه داد: همینطور این وزارتخانه درصدد است تا کارخانه‌های نوآوری را تولید و ایجاد کند. این‌ها همه نشان دهنده این است که فضای الکترونیکی و مجازی تاثیر به سزایی در این حوزه مانند دیگر زمینه‌های زیست جمعی ما دارد. امروز آحاد جامعه درباره مسافرت‌ها و نیاز‌های مربوط به سفرهایشان در فضای مجازی و پایگاه‌های اینترنتی جستجو می‌کنند به جای اینکه بخواهند به مراکز گوناگون مراجعه حضوری داشته باشند. این‌ها همه حکایتگر تاثیرگذاری این فضا بر جامعه ماست. این یک مساله اجتناب ناپذیر است. گردشگری هم به عنوان یک صنعت پیشرو الهام گیرنده از این فضا خواهد بود و تاثیرپذیری اش گسترده خواهد بود.   بیشتر بخوانید: کاخ گلستان؛ ایستاده در غبار
وی درخصوص انتقاد‌ها از کم کاری و سهل انگاری در معرفی جاذبه‌های طبیعی تهران به گردشگران داخلی و خارجی گفت: شاید تحقق همه این اتفاقاتی که بیان می‌شود شرط‌های لازم برای توسعه گردشگری تهران باشد، اما شرط کافی برای آن چیزی که غایت نهایی باشد نیست. اما تا اندازه‌ای که امکانات وجود داشته این اتفاقات افتاده است. بسیاری از ساکنان یک شهر شاید توجه زیادی به محیط شهری خودشان نداشته باشند. مگر کسانی که علاقه‌مند باشند یا اینکه معرفی بهینه‌ای صورت گرفته باشد.   رفیعی افزود: درواقع شهروندان ما بیشتر به محیط‌های اطراف و فضا‌های بیرونی توجه دارند. ما در تهران البته اقدام‌های زیادی برای معرفی این جاذبه‌ها داشتیم. اما این اتفاقات در حد لازم صورت گرفته و کافی نبوده است. برای تهران، چون بیشتر موضوعات کاری و اجتماعی به مردم غالب شده شاید جاذبه‌های گردشگری نمود کمتری پیدا کرده است. با این وجود اگر سری به رود دره‌ها و کوه‌های شمال شهر زده شود خواهیم دید که جمعیت انبوهی در حال استفاده از این فضا‌ها هستند. همین طور درباره کویر جنوبی تهران هم باز همین وضعیت قابل مشاهده است. ولی ما دنبال این هستیم که بیشتر بتوانیم مساله معرفی جاذبه‌های گردشگری را برای سایر نقاط تهران که کمتر مورد توجه قرار گرفته اند محقق کنیم. همچنین تلاش ما معطوف به جذب گردشگران خارجی است.   انتهای پیام/ برچسب ها: علی رفیعی گردشگری تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی رفیعی گردشگری تهران جاذبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار

سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در مصلی تهران با حضور ۲هزار ۶۱۹ ناشر آغاز به کار کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه آغاز به کار کرد.

در این دوره نمایشگاه 2 هزار و 619 ناشر داخلی و 55 ناشر خارجی حضور دارند،‌ در بخش ناشران خارجی 10 ناشر لاتین،‌ 14 موزع کتاب‌های لاتین و 31 ناشر عرب به عرضه 50 هزار عنوان کتاب خارجی می‌پردازند.

در نخستین ساعات آغاز به کار نمایشگاه کتاب تهران سالن‌ ناشران عمومی‌ و ناشران کودک شاهد جنب و جوش ناشران برای آماده شدن غرفه‌هایشان است، یاسر احمدوند رئیس سی و پنجمین نمایشگاه بین‌الماللی کتاب تهران نیز دقایقی قبل از آغاز به کار با حضور در شبستان مصلی از نزدیک به ارزیابی وضعیت غرفه‌ها پرداخت،‌ با این حال هنوز مانند سال‌های گذشته برخی از ناشران در آماده‌سازی غرفه‌ها و حضور در نمایشگاه اهمال کرده و غرفه‌هایشان آماده نیست.

 مقایسه آمار حاضران در این دوره نمایشگاه کتاب تهران با نمایشگاه دوره پیش‌، نشان می‌دهد که در نمایشگاه سی و چهارم که اردیبهشت 1402 برگزار شد،‌ 100 ناشر از کشور‌های خارجی  حضور داشتند و در مجموع دو هزار و 700 ناشر کتاب‌های خود را در دو بخش داخلی و خارجی عرضه کرده بودند. در بخش خارجی نیز45 هزار عنوان کتاب عرضه شده بود.

با وجود اینکه از چند ماه پیش قرار بود هند مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران باشد،‌ اما به دلیل رخدادهای منطقه و بیانیه صادر شده از سوی دولت هند مبنی بر ممنوعیت سفر اتباع این کشور به اسرائیل و ایران،‌ یمن به عنوان مهمان ویژه سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران معرفی شده است. حضور یمن به عنوان مهمان ویژه واکنش‌هایی را در میان اهالی فرهنگ و نشر داشت،‌ موافقان از کتاب‌های منتشر شده در یمن سخن می‌گفتند و مخالفان وضعیتی که نشر این کشور در سال‌هایی که یمن درگیر جنگ بوده است‌، سخن می‌گفتند. باید دید یمنی‌ها چه دستاوردی برای نمایشگاه کتاب تهران خواهند داشت.

همه برنامه‌های تلویزیون برای نمایشگاه کتاب

در این دوره نمایشگاه نیز مانند دوره گذشته نمایشگاه مجازی همزمان با نمایشگاه کتاب تهران آغاز به کار کرده و نمایشگاه در دو بخش فیزیکی و مجازی برگزار می‌شود،‌ امسال اغلب ناشران بزرگ که به دلایل مختلف در نمایشگاه حاضر نشده بودند‌، به میدان آمده و در شبستان مصلی حضور دارند،‌ البته ناشرانی چون،‌ مرکز،‌ قطره، نیلوفر برج، نیستان،‌ ققنوس،‌ در نمایشگاه حضور نیافته‌اند،‌ البته نشر برج،‌ نیستان،‌ ققنوس و نیلوفر به صورت مجازی در نمایشگاه حضور دارند.

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب در این دوره نمایشگاه 700هزار تومان است که از این مقدار420 هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و 280 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی 800 هزار تومان است که از این مقدار  معادل 400هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و 400هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

 یارانه اعتباری خرید کتاب(بُن کتاب) صرفا در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. 

تعرفه پست:

در این دوره نمایشگاه کتاب تهران نیز به مانند دوره گذشته،‌ کتابفروشان نیز در بخش مجازی حضور دارند،‌ کتابفروشی‌ها برای ارسال بسته های نمایشگاه مجازی هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند. هزینه ارسال ناشران نیز برای مرسولات با مبلغ فاکتور کمتر از 125 هزار تومان رایگان است.

برای مرسولات با مبلغ بیش از 125 هزار تومان تا وزن دو کیلوگرم، مبلغ 17 هزار تومان هزینه ارسال بر عهده ناشر است و مابقی از محل یارانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین می‌شود.

هزینه مرسولات با وزن بالاتر از دو کیلوگرم نیز طبق تعرفه شرکت پست محاسبه و از اعتبار پنل پستی ناشر کسر می‌شود. 

هزینه ارسال برای خریداران در سبد خرید، به ازای هر فروشنده 5 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

افزایش قیمت کتاب یکی از دغدغه‌های جدی سال‌های اخیر در بحث افزایش سرانه مطالعه و کتاب و کتابخوانی بوده است،‌ سال گذشته بسیاری از بازدیدکنندگان نمایشگاه از قیمت‌های بالا گلایه داشتند،‌ در این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یارانه‌ها را هم افزایش داده است،‌ اما در عین حال آمارها نشان می‌دهد که در فاصله دو نمایشگاه سی و چهارم و سی و پنجم با افزایش 100 درصدی قیمت کتاب مواجه هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موتور قایق برقی«بتا» محصول دانش بنیان ایرانی، در غار علیصدر روشن شد
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • سراب سفره کوه سلسله
  • درهای مصلی به روی مخاطبان سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است